onsdag den 8. februar 2012

New Start

Det er lang tid siden jeg har blogget sidst, og der er sket mange ting i mit liv, så jeg har valgt at starte 'all over'. Det er ikke fordi der noget galt med tidligere indlæg - men jeg er typen der godt kan lide at holde mig til én ting af gangen (så vidt som muligt), og derfor havde jeg bare lyst til at starte forfra.

Jeg skal flytte om en god uges tid. Har fået en dejlig og hyggelig lille lejlighed. Den er lys og der er højt til loftet. Har allerede en masse tanker om hvordan det hele skal bygges op, og det er nok primært det mine indlæg vil handle om i den nærmeste fremtid.

Jeg fik lidt inspiration forleden dag, og fik lyst til at være kreativ. Skulle bruge en loftlampe til gangen i lejligheden, og penge er ikke det jeg har alt for mange af for tiden, så det måtte enten blive et genbrugsfund eller en kreativ, og billig idé. Valget faldt på det sidste, og det resulterede i denne:Jeg synes selv den er blevet ret fin, og den kræver ikke særlig meget tid. Det eneste du skal bruge er; en rispapirlampe, silkepapir og en limpistol. Vupti, og et vidunder er skabt.
Den skal så hænge i gangen og pynte - og vigtigst af alt, give et rart lys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar